Pühapäeval, 16. oktoobril toimub Tallinnas EJLi jalgpallihallis juba kümnendat korda restoranide jalgpalliturniir Chefs’ Cup.
Turniiril on traditsiooniliselt heategevuslik mõõde, kui iga aasta valitakse välja üks Eesti kool, mille söökla hoiab au sees tervisliku toidu valmistamist kohalikust toorainest. Tänavu toetatakse erivajadustega laste Pärnu Päikese Kooli. Kohapealt saab osta loteriipileti, mille tulud lähevad kodundusklassi toetuseks.
Turniiri eestvedaja ja Fotografiska peakokk Peeter Pihel sõnas Kuku raadiole antud intervjuus, et tema seos jalgpalliga on endiselt tihe. „Olen väga palju mänginud FC Kuressaare eest, kes on praegu Premium liiga võistkond. Mängisin kunagi üle 100 mängu Esiliigas. Oli valik, kas jalgpall või kokandus ja ma valisin kokanduse. Amet, mis toidab sõna otseses mõttes. Praegu on mul hea meel kokata Eesti jalgpallikoondisele, kui nad käivad välisreisidel ja on Eestis laagris. Vaatan, mida nad söövad ja, et see toit oleks täisväärtuslik,” lausus Pihel.
Mängud algavad kell 11 ja turniirist võtavad osa Teko Kokandusõpilaste Tiim, Mantel & Korsten, Wicca, VLND Burger, Lee & Lore Bistro, Estonian Burger Factory, Fotografiska, Roseni Torn & Kuulsaal, Kooker, restoran Tchaikovsky, Mon Repos, Radisson Hotels Tallinn, Poke Bowl ja Meze Eesti, La Bottega & Ruhe, Puri Resto & Tõnis Saar Gastronomy, ibis Tallinn Center.
Rohkem infot leiab turniiri Facebooki lehelt.