Narva Trans valas oma viha Tuleviku peal välja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva Transi mängijad Viktor Plotnikov (vasakult), Dante Leverock ja Eduard Golovljov.
Narva Transi mängijad Viktor Plotnikov (vasakult), Dante Leverock ja Eduard Golovljov. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpalli meistrivõistlustel alistas Narva Trans koduväljakul 2:0 Viljandi Tuleviku.

Trans läks kohtumist avapoolaja viimasest löögist 1:0 juhtima, kui täpne oli Viktor Plotnikov. 2:0 värava lõi 60. minutil Dmitri Barkov.

Transil on kuue mänguga tabelis 13 punkti, mis annab neile kolmanda koha. Tulevik on nelja punktiga kuues.

Teises tänases mängus alistas Tammeka kodus 5:2 Paide. Paide lõpetas kohtumise üheksa mehega, sest Boliguibya Ouattara teenis kaks kollast kaart ning Sören Kaldma punase kaardi.

Tammeka väravad lõid Akim Saeed Sairinen, Andre Paju, Mihhail Slaštšev, Kaspar Paur ning Tristan Koskor. Paide värava lõi Andre Frolov ning omavärava sai kirja Slaštšev.

Tabelis on Tammeka 12 punktiga viies, Paide 2 punktiga üheksas.

 

Enne mängu:

Kuigi vastamisi on tabeli neljas ja kuues meeskond, lahutab tiime kuus punkti. Trans sai küll viimati võõrsil 0:5 kaotuse Levadialt, kuid viie mänguga on kogutud muljetavaldavad kümme punkti.

Viljandi viigistas laupäeval Pärnu Vaprusega. Tulevik kaotas küll avapoolaja Tõnis Vihmoja iluvärava tõttu 0:1, kuid Yosuke Saito värav päästis Viljandile viigipunkti. Saito värav oli andnud Tulevikule ka nende esimesed kolm punkti (1:0 võiduvärav Tallinna Kalevi vastu), kokku ongi Tulevik teeninud neli punkti.

Möödunud aastal lõppesid meeskondade omavahelised heitlused üheväravaliste võitudega – kolm korda suutis Narva vastastest parem olla, ühe võidu sai aga võõral väljakul kirja ka Viljandi.

«Loomulikult mõjutas kaotus Levadia vastu mängijaid, aga kõigepealt mõjutas meid külmetushaiguste laine. Tulevik on väga tugev meeskond kogenud treeneriga. Arvan, et peame end rehabiliteerima eelmise vooru kaotuse pärast,» lausus Narva Transi juhendaja Adjam Kuzjajev jalgpall.ee-le.

Transi väravavaht Artur Kotenko: «Oleme valmis ning tahame head tulemust näidata, eriti sellepärast, et südames on viha eelmise tulemuse tõttu. Koondisepaus segas meie mängude rütmi. Aga jalgpall on sellepärast hea, et saame juba järgmises mängus oma olukorda parandada. Kodumäng on hea võimalus seda teha! Saame sellest aru, valmistume mänguks vastutustundega. Tulevikus on mõned väga ohtlikud mängijad, meie ülesanne on mitte lubada neil oma šansse realiseerida.»

Tuleviku peatreener Marko Kristal: «Narva on väga tugev meeskond ja eriti raske saab meil olema seetõttu, et mängime vastase koduväljakul. Siiski läheme piirilinna lahingut andma ja tahame koju tulla vähemalt punktiga.»

Tuleviku poolkaitsja Alex Roosalu: «Ees on ootamas väga raske lahing Transiga, kuid soovime teha meeskondlikult ühtse mängu ning omad võimalused ära realiseerida, et Narvast võimalikult hea tulemusega naasta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles