Järelvaadatav: Tammeka võitles Infonetilt välja viigi, kuid jäi seitsmendaks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli meistrivõistluste viimase vooru kohtumises leppisid Tallinna Infonet ja Tartu Tammeka 1:1 viiki.

Tallinnas toimunud kohtumise mõlemad väravad lõid Tammeka mängijad. Esmalt läks Infonet kohtumist 43. minutil Jürgen Lorenzi omaväravast juhtima. Tammeka suutis aga mängu 70. minutil Tauno Tekko tabamusest seisu viigistada.

Eelmise hooaja meister Infonet lõpetas tänavuse hooaja 65 punktiga neljandal kohal. Kuna Paide Linnameeskond alistas 3:2 Pärnu Vapruse, lõpetas Tammeka hooaja 37 punktiga seitsmendal kohal. Kuuenda koha teeninud Paide kogus punkte 38.

«Lootsime sisemas võitu ja kuuendat kohta. Aga me andsime endast kõik ja tulime kaotusseisust välja. Kuna Paide võitis, siis meile seitsmes koht. See on parem kui üheksas,» ütles Tekko pärast hooaja viimast mängu.

Albert Prosa oli pärast mängu pettunud. Seda eelkõige kehva hooaja pärast. «Hooajale panen hindeks 2-, ise nägite ju.»

ENNE MÄNGU

Kui Infonet on tabelis kindlalt neljandal kohal ja sinna ka jääb, siis Tammekal on võimalik nii lõpetada aasta praegusel ehk kuuendal tabelireal kui ka langeda seitsmendaks või lausa kaheksandaks. Palju sõltub aga sellest, mida Infoneti vastu ise suudetakse ning mida teevad konkurendid Paide ja Sillamäe, kes kohtuvad vastavalt Pärnu Vapruse ja Viljandi Tulevikuga. Praegu on Tammekal ja Sillamäel tabelis 36, Paidel 35 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles