Viljandi Tulevik ei suutnud Nõmme Kaljult punkte röövida

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli meistrivõistluste eelviimases mänguvoorus alistas Nõmme Kalju võõral väljakul Viljandi Tuleviku 3:1.

Kui enne mängu võis karta, et Kalju mängijad vaevlevad motivatsioonipuuduse käes, siis kohtumist alustati igati teravalt. Juba 19. minutiks oli Kalju läinud mängu Ellinton Antonio Costa Moraise ja  Artur Valikajevi väravatest 2:0 juhtima. Kohe teise poolaja alguses tennis Tulevik penalti, mille realiseeris Herol Riiberg. Kohtumise viimase värava löömise au kuulus aga Kalju mehele Artjom Dmitrijevile, kes oli täpne 76. minutil.

Teistes samaaegsetes kohtumistes alistas Tallinna Infonet võõrsil 4:1 Pärnu Vapruse, Paide Linnameeskond oli 3:1 parem Sillamäest.

Täna õhtul on ees ootamas aga suur mäng, kus võib selguda ka tänavune Eesti meister. Tallinna Flora võõrustab kodus Tartu Tammekat ning vajab meistritiitli kindlustamiseks vähemalt viiki. Postimees näitab kell 19 algavat mängu otsepildis.

Tulevik-Kalju mängu tipphetked ning Kalju ründaja Robert Kirsi ja Tuleviku väravavahi Karl-Romet Nõmme kommentaarid:

ENNE MÄNGU

Sel hooajal on kõik kolm omavahelist mängu võitnud Kalju. Aprillis alistati Tulevik 8:0, mais 2:0 ning juulis 5:1. Liigatabelis on Kalju 72 punktiga kolmas, Tulevik on 25 punktiga üheksas.

Sergei Frantsev: «Hooaeg on meile näidanud, et nõrkasid vastaseid ei ole. Selle hooaja mängudes oleme suutnud Viljandi alistada, kuid tegemist on meeskonnaga, kes suudab peavalu valmistada ka tipptiimidele. Kindlasti ei tule meie jaoks lihtne mäng, kuid eesmärk on võtta sellest võit.»

Tarmo Neemelo: «Viljandi on näidanud, et disiplineeritult mängides on nad võimelised ükskõik millisel positsioonil asuvalt tiimilt punkte võtma. Kummalgi meeskonnal ei ole midagi kaotada, seega loodetavasti saab näha võitluslikku ja ilusat jalgpalli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles