Tipphetked: Sillamäe sai võõral väljakul Paide üle selge võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli meistriliigas alistas Sillamäe Kalev võõral väljakul 3:0 Paide Linnameeskonna. Resultatiivsed olid Vladislav Tšurilkin, Denis Vnukov ja Aleksandr Volkov. 20. vooru järel on Sillamäe 22 punktiga kuues, Paide 17 punktiga kaheksas.

ENNE MÄNGU:


Eelmises voorus pidi Paide Linnameeskond leppima 1:1 viigiga tabeli punase laterna Pärnu Vapruse vastu. Sillamäe Kalev alistas 3:0 Viljandi Tuleviku ning tõusti liigatabelis kuuendaks. 
 

Mida arvavad treenerid? 

Henri Hanson, Paide Linnameeskond: Meie eelmisest võidust kodupubliku ees on möödas üle kolme kuu ja see viga tuleb parandada. Sillamäega mängud on tänavu olnud väga võitluslikud ja olen kindel, et sarnast duelli võib oodata ka laupäeval. Soovime oma tahtmise peale suruda ja punktid koju jätta.

Vadim Dobiža, Sillamäe Kalev: Paide koosseisus toimus paar muudatust, just nagu meil. Kas need on head või halvad, näitab hooaja teine pool. Ühes ma olen kindel - meid ootab ees väga huvitav mäng. Nagu alati on mängudistsipliin võtmefaktor edu saavutamiseks. Usaldan meie mängijaid ja usun, et suudame selles kohtumises saavutada positiivse tulemuse.

Mida arvavad mängijad?

Vjatšeslav Zahovaiko, Paide Linnameeskond: Töö käib ja iga uus mäng on võimalus see töö väljakul tulemuseks vormistada. Meie read on saanud vigastustest paranejate näol täiendust ja oleme laupäevaseks lahinguks valmis. Loodan toetust ka meie fännidelt!

Aleksandr Ivanjušin, Sillamäe Kalev: Sõidame Paidesse selleks, et võita, aga samuti peame vältima traumasid ning rumalaid kollaseid kaarte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles