Jalgpalli otsepilt: kümnekesi lõpetanud Infonet alistas võõrsil Narva Transi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas 2. vooru viimases kohtumises sai võõrsil mänginud tiitlikaitsja FCI Tallinn 2:0 jagu Narva Transist. Võitjate poolt skoorisid 13. mänguminutil Vladimir Avilov ja 47. minutil Romab Sobtšenko. Seejuures lõpetas Infonet mängu kümnekesi, kui 74. minutil näidati punast kaarti Ofosu Appiahile. Postimees vahendas kell 16.00 Narva kunstmurustaadionil algavat mängu otsepildis, ülekannet kommenteeris Kristjan Jaak Kangur.

Enne mängu:

Mullu suutis Trans peaaegu nurjata Infoneti tiitliunistuse, kui kolm vooru enne hooaja lõppu suudeti kodus välja võidelda 0:0 viik. Võitu pole Trans aga senipeetud 16 meistriliiga mängus Infonetilt veel kätte saanud.

Täpne või kõver sihik?

Tiitlikaitsjal Infonetil tuli avavoorus vastu võtta 0:2 šokk-kaotus Tartu Tammekalt ning kaheksast pealelöögist suudeti raamide vahele saata vaid kaks, mis märkis vooru kõige kehvemat protsenti. Trans saatis seevastu Paidet 5:1 võites värava poole teele 11 lööki, millest raamide vahele leidsid tee kaheksa ja võrku viis.

Tervituseks kübaratrikk või punane kaart?

Trans on tavapäraselt toonud talvega meeskonda hulgaliselt leegionäre, kes on siinsele jalgpallipublikule üsna võõrad. 30-aastane valgevenelane Dzmitri Koub tutvustas end eestlastele kübaratriki ja antoinegriezmanniliku väravatähistusega, 22-aastane venelasest kaitsja Vassili Pintšuk aga... punase kaardiga.

Kas Kotenko teeb esimese nullimängu?

Transi väravasuul seisab sel hooajal Artur Kotenko, kes esindanud 27 korda ka Eesti koondist. Aastaid Valgevenes mänginud mehel peaks olema suur mängunälg ja noort kaitseliini arvestades saab tal tööd ilmselt kõvasti olema. Nii mõneski mängus peab just Kotenko olema Transi päästja, sest kõikidele meeskondadele vaevalt suudetakse ise viis väravat lüüa.

Omadele võõras, võõrastele...?

Infoneti särgis naasevad piirilinna Roman Nesterovski ja Kirill Nesterov, kes mängisid viimastel hooaegadel Transi ridades. 27-aastane keskkaitsja Nesterovski kerkis nelja hooajaga Transi raudvaraks, kandes ka kaptenipaela. Mullu mängis ta Narva klubi särgis kõik 36 liigamängu algusest lõpuni. Aastaid Venemaal mängid sama vana Nesterov naasis Transi tunamullu poole hooaja pealt, ent mullu tegi kaasa juba 32 mängus ja lõi ka viis väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles