Galerii: Levadia alistas Flora ja sai teise koha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga lõppvaatuses kohtusid Lilleküla kunstmuruväljakul igipõlised vihavaenlased Levadia ja Flora. Levadia sai lõpuks kirja 2:1 võidu, mis andis neile hooaja kokkuvõttes teise koha. Infonet võitis samal ajal 2:1 Nõmme Kaljut ja tuli Eesti meistriks. Kalju saab kaela pronksmedalid, Flora jäi tänavu neljandaks.

Meistriliiga lõppseis:

1. Infonet 80

2. Levadia 78

3. Nõmme Kalju 75

4. Flora 73

5. Sillamäe 51

6. Paide 48

7. Tammeka 41

8. Narva Trans 41

9. Pärnu 17

10. Rakvere 3

Tallinna Levadia – Tallinna Flora

Laupäeval 5. novembril kell 13.05 Lilleküla kunstmurustaadionil

Kadrioru staadionil valitsevat lumiste olude tõttu peetakse mäng Lillekülas Sportland Arenal. Levadia ajab taga meistritiitlit ning see on nende jaoks võimalik ainult läbi lisamängu. Esialgu on selle jaoks kindlasti vaja alistada Flora ja ühtlasi loota, et Infonet ei võida enda kohtumist Kaljuga. Levadia võib lisamängus vastamisi minna nii Kalju või Infonetiga, sõltuvalt viimaste omavahelisest mängust.

Flora lootused meistritiitlile on küll kadunud, kuid endiselt on mängus veel hinnatud kohad eurosarjas ehk koht esikolmikus. Selle tagaks vaid võit Levadia üle. Floral on võimalik ka veel teisele kohale tõusta ning see juhtub, kui enda kohtumine võidetakse ning samal ajal alistab Infonet Kalju. Seega on paljud variandid esineliku järjestuses võimalikud ning nii Floral kui Levadial on rohevalgete derbis motivatsiooni pakkuda pealtvaatajatele äge lahing.

Levadia peatreener Igor Prins: «Viimases voorus on meie ainus eesmärk võit!»

Levadia kaitsja Igor Morozov: «Meeskond valmistub ja häälestub mänguks maksimaalselt ning annab endast võidu nimel parima.»

Flora peatreener  Argo Arbeiter: «Usun, et oleme treeninud ja mänginud kogu teise poole hooajast väga hästi ja kogunud kõige rohkem punkte. Kuna olime algseisus -12 punkti, siis sellest lähtuvalt eksimise ruumi ei olnud kogu poolaasta vältel. Kõik eksimused tunduvad väga rängad ja pettumust valmistavad. Eriti ränka pettumust tundsime peale viimast mängu, kuna olime juba suutnud tulla tagasi tiitlivõitlusesse. Aga elus eralduvad tugevad isiksused nõrkadest just selle järgi, kui kiiresti nad tõusevad pärast langemist.»

Flora poolkaitsja German Šlein: «Tulemas on Premium liiga viimane mäng, mis on meie jaoks väga olulise tähtsusega. Anname endast kõik, et see hooaeg väärikalt lõpetada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles