Flora naasis Pärnus võidusoonele

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas lõppes tiitlikaitsja FC Flora viis mängu kestnud võidupõud, kui täna oldi võõrsil 3:0 üle Pärnu Linnameeskonnast. Kaks väravat lõi Flora kasuks Rauno Sappinen, ühe tabamuse lisas Andre Frolov.

POSTIMEHE TELEMÄNG

Pärnu Linnameeskond – FC Flora

Reedel, 22. märtsil kell 19.00 Pärnus Raeküla staadionil

Esmakordselt kodusele pärismurule pääsev Pärnu alustas hooaega võiduga Rakvere Tarva üle, ent need on jäänud siiani ka pärnakate ainsateks punktideks. Veelgi enam, järgnenud seitsmes kaotusmängus on löödud vaid üks värav! Viimati jäid Marko Lelovi hoolealused Narvas 0:4 alla sealsele Transile, kelle jaoks oli tegu hooaja esimese võiduga.

Väravate löömisega on hädas olnud ka tiitlikaitsja Flora – kui arvata maha kohtumised Rakvere Tarva ja Narva Transiga, on ülejäänud kuuest mängust võrku sahistatud vaid kahes. Viimati ei suudetud Paides murda sealset Linnameeskonda, kes mängis enam kui tund aega ühemehelises vähemuses. Kaotusseisust välja võideldud 1:1 tulemus tähendas Florale neljandat järjestikust viiki, võiduta ollakse juba viis mängu järjest.

Liigatabelis on Flora sestap 11 punktiga alles kuuendal kohal, eeldatavatest põhikonkurentidest Nõmme Kaljust, Levadiast ja Infonetist jäädakse maha juba vastavalt kaheksa, seitsme ja kuue punktiga. Kahest järgnevast mängust on kuus punkti Florale kohustuslikud, muidu libisevad rivaalid juba liialt kaugele. Eelmisel hooajal võideti pärnakate vastu kõik neli mängu, lüües seejuures kokku tervelt 14 väravat.

Pärnu peatreener Marko Lelov: «Meie ülesandeks jääb väljakul individuaalsete mängusituatsioonide lahendamine ning iga mänguga eksimuste arvu minimaliseerimine. Väga tähtis on võistkondlik toetus igale mängijale. Selge on see, et FC Flora on selles mängus favoriit, aga mäng algab jälle nullist ja ka meil on plaan, kuidas see mäng oma kasuks kallutada.»

Pärnu kaitsja Rauno Tutk: «Mäng Floraga tuleb raske, eriti psühholoogiliselt, sest eelnevad mängud on oma jälje jätnud samas, kui suudame omale pandud ülesanded väljakul täita, siis võib loota positiivsemat tulemust.»

Flora peatreener Norbert Hurt: «Pärnuga kohtuma minnes on sõnum selge: uskugem endasse, usaldagem endid ja teineteist ning seiskem endi eest. Pärnu-suguse meeskonna vastu ei saa teistmoodi minna.»

Flora ründaja Rauno Alliku: «Võõrsil mängud Pärnuga on alati olnud rasked. Rünnakul peame oma võimalused ära realiseerima ning targalt mängides saavutame ka soovitud tulemuse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles