VAATA JÄRELE: Flora andis 3:0 edu käest, aga saatis Transi ikkagi tühjade pihkudega koduteele (15)

Valitsev meister Tallinna Flora naasis Narva Transi võõrustades võidurajale, kuid 4:3 võit sündis palju keerulisemalt kui algselt paistis.

Mark Anders Lepiku penalti ja pealöök viisid Flora avapoolaja lõpus 2:0 juhtima ning teise poolaja alguses lõi Maksim Kalimullin ka kolmanda.

Trans sai aga ootamatult ühe värava tagasi, kui Kelsey Egwu pealöök põrkas postist vastu Daniil Kuraksinit ja sealt võrku, ning ühtäkki muutus Flora haavatavaks. Sensatsioon oli õhus, kui Pierre Landry Kabore ja Leonardo Roloni pealöögid tegid 83. minutiks seisuks 3:3.

Otsustaval hetkel oli aga jällegi õigel ajal õiges kohas Lepik, kes suunas Rauno Alliku söödu värava eest võrku, vormistas kübaratriki ja ühtlasi kolm punkti Florale.

Protokoll:

6. aprillil kell 17.00 Sportland Arenal

Tallinna FC Flora - JK Narva Trans  4:3 (2:0)
42. pen., 43., 87. Mark Anders Lepik, 51. Maksim Kalimullin - 55. ov. Daniil Kuraksin, 69. Pierre Landry Kabore, 83. Leonardo Rolon

Väravasöödud: 42. Vladislav Kreida, 43. Kristo Hussar, 51. Mark Anders Lepik, 87. Rauno Alliku - 55. Kelsey Egwu, 69. Zakaria Beglarišvili, 83. Sergo Kuhhianidze
Hoiatused: 4. Irie, 24. Pierre Landry Kabore, 59. Zakaria Beglarišvili
Mänguolud: +3, pilves ilm, kunstmuru heas seisukorras
Pealtvaatajaid: 202
Peakohtunik: Joonas Jaanovits
Abikohtunikud: Aron Härsing, Risto Eelmaa
Neljas kohtunik: Martti Pukk
VAR: Tanel Üprus
AVAR: Riivo Stolts

Flora: Evert Grünvald, Kristo Hussar, Markkus Seppik (79. Mihhail Kolobov), Erko-Jonne Tõugjas, Robert Veering, Vladislav Kreida, Markus Soomets (64. Konstantin Vassiljev), Daniil Kuraksin, Maksim Kalimullin (64. Oliver Nikola Cekredzi), Rauno Alliku, Mark Anders Lepik.
Varus: Kristen Lapa, Marco Lukka, Konstantin Vassiljev, Oliver Nikola Cekredzi, Tristan Pajo, Mihhail Kolobov, Oscar Pihela, Sander Alamaa, Gregor Rõivassepp.

Trans: Aleksei Matrossov, Aleksandr Ivanjušin, German Šlein, Šalva Burjanadze, Kelsey Egwu, Deniss Poljakov (46. Jegor Žuravljov), Irie, Pierre Landry Kabore (90+2. Aleksandr Jegorov), Zakaria Beglarišvili, Taaniel Usta (46. Leonardo Rolon), Sergo Kuhhianidze.
Varus: Aleksandr Kraizmer, Valeri Shantenkov, Leonardo Rolon, Oleg Gonsevitš, Artjom Škinjov, Jegor Žuravljov, Aleksandr Jegorov, Viktor Kudrjašov.

Tekstipõhine LIVE-ülekanne:

SEOTUD LOOD
SEOTUD MÄNGUD
Kommentaarid

klaviatuuriwarrior   •  
(103.88.234.***)
Haige, see VAR on kogu selle mànguilu àra rikkunud, kòigis tànastes màngudes vòetakse penaltit hiljem jàrgi. Jube igav vaadata neid mànge. Jàlle màngu seisak ja jàlle penalti Flora kasuks. Transil vòetakse tuju àra ja sealt see saun tulebki
klaviatuuriwarrior   •  
(90.190.2.***)
Lòpp hea kòik hea, haha
klaviatuuriwarrior   •  
(90.190.2.***)
Oeh, hõiskasin ennem õhtut. Emotsioon sees, mitte nagu koondise riietusruumis
stranglers   •  
(80.235.34.***)
Kuna Flora juhtis, siis ainult 3 lisaminutit? Need ülimalt reeglipärased penaltid leitakse ka Flora kasuks alati üles. Võibolla õige, aga kas selle kohta on statistikat, palju Flora saab penalteid ja palju teised?
Oodake rsk, Levadia vastu ei aita sel hooajal kohtunikud ka Florat.
Innars   •  
(90.191.131.***)
Ma saan aru, et EJL, Flora ja Soccernet on ühes pundis, aga kui juba Järvela julges välja öelda mis on õige siis oodanuks Kangurilt ka eetris seda, et selline vahetus pole aksepteeritav. Ma olin valmis juba ülekannet sulgema, aga Trans lõi ühe tagasi kohe. Lootus näha Eesti kõige ebaausamat klubi punkte kaotamas on suurem rõõm.
Flora fännid ka muidugi uskumatu munadeta tase... Mõni lõi veel Vassiljeviga patsu lõpus...
Spordiakadeemia   •  
(146.255.182.***)
Arvestades tänase mängu protokolli on selge keda toetab sõjas, genotsiidis ja sadades tuhandetes mõrvamistes fcf
ROOTSI KUNN   •  
(90.191.150.***)
Kunagi ,kui ma FCF fänniks läksin ,see oli väga ammu klubi loomise aeg siis olime eestluse kandjad,sest ümberringi olid enamuses vene okupatsiooni aegsed klubid ja nende jäänused. Nüüd on Flora minetanud selle ,mis meie jaoks oli püha. See ,et Vassiljev täna platsile lasti ja mõned veel talle poolehoidu näitasid on häbiväärne ja argpükslik käitumine. Olen ka mina temaga ühel pildil olnud ja tervitanud aga paraku ma ei saa olla ühel meelel inimesega ,kes ei tunnista ,et venemaa on agressor,sõjakurjategija ja putin on rahvusvaheliselt tagaotsitav mõrtsukas . Suhtun Vassiljevisse ,kui ühesse Eesti parimasse jalgpallurisse,kes on teinud head tööd ja toonud meile palju rõõmu aga lõpuks lõi ikka reetis mind. Vene natsismi vaikivat heakskiitu ma ei aktsepteeri.
A. Polõnski   •  
(85.253.118.***)
Ülekanne jättis Flora fännidest küll kahepalgelise mulje. Sektoris olid Ukraina lipud, lauldi Xuilo laulu aga mängu lõppemise järel löödi Vassiljevile patsu nagu muiste.
Tarmo Treimann   •  
(94.246.238.***)
Siiski ma arvan, et omajagu Flora mänge näitas oma meelsust ja ei läinud platsi äärde. Flora mäng oli ju selgelt kõige madalama publikuarvuga tänastest. Ma tõesti väga-väga loodan, et teda koondisesse ei kutsuta või ta vähemalt loobub sellest ise. Ilmselgelt peaksid kõik aru saama, mis paha aura ja meeleolu see staadionile toob. Kui ta näiteks Fääride vastu peaks väljakule jooksma, ma olen päris kindel, et suur osa publikust laseb kõva vilet, ka siis, kui ta palli saab. Ja oma sõnavõttude eest muidugi on ta selle ära teeninud. Samas vaadates tema saavutusi ja karjääri jalgpallurina oleks seda ikkagi päris valus näha ja kuulda. Seega oleks tõesti kõige targem, kui jalgpalliliit ja peatreener aru ei saa, siis ta ise mõistaks ja jätaks tulemata. Ma ei usu, et ta tahab seda vilet kuulata.
ROOTSI KUNN   •  
(90.191.150.***)
Viies Sektor ,krt olete mehed või ei mina olen ka selle pundi asutaja,mis siis et ma viimasel ajal vähe käin aga hinges olen ikka kaasas. Tehke see asi ära ja vilistage see mees välja,olete eestlased või mitte ausalt mul häbi teie pärast . Laulda tuleb Vassiljev huiloo aga mitte mingi krdi putini joru.
antz-   •  
(80.220.162.***)
Kus see Jaan on, miks teie kodumängul ainult 200pv? Kelle jaoks te mängite?
trk   •  
(46.131.85.***)
To Innars
Printsipaalsus on hea, kiidan. Aga palun ära unusta enda peatreenerilt küsida, keda Eestis sündinud mees Venemaa valimistel valis.
Hunt   •  
(176.72.101.***)
Ma pikalt mõtlesin, kas hakkan siia midagi kirjutama või mitte. Siin teatud tegelased räägivad kuidas Viies sektor lõi täna vassiljeviga patsu. Esiteks need kes temaga lõid patsu olid lapsed või siis inglased , kes olid tulnud tänast mängu sektori vaatama. Ükski Viienda sektor liige selles ei osalenud. Ülejäänud meeskonda tänati. Teiseks Sektor tegi täna vägagi selgeks oma vaated. Tore on komenteerida, siit kui ise mängul pole olnud! Kas tõesti oleksime pidanud võtma relva ja laskma tegelase paljude rõõmuks maha? Lisaks Kunn, enne kui hakkad nii nimetatud omadega võtma, tule kõigepealt staadionile ja vaata omadele silma , ning avalda siis oma arvamust. Antud hetkel oled sa samasugune neti kõvataja , nagu enamus. Silmast silma rääkides on suu lukus. Paljudele kõvatajatele on siin öeldud saame kokku ja räägime asjadest silmast silma, kuid kahjuks siia soccenet foorumi ja komentaariumi teie julgus jääbki. Kui kellegil on midagi öelda Viienda sektori fännidele, siis kindlasti leiame kohtumiseks aja, kus asju teile selgitada. Edukat hooaega ja mõnusat anonüümset kõvatamist!!!
Härra Porloon   •  
(85.253.34.***)
Hunt aga palun selgita siis vähemalt, kuidas teile ära seletati too õhtusöök (ja nüüd selle korra kohta ka?) ja sellega sm Kostja vaated? Kas öeldi, et sport ja poliitika on lahus või mis? Valgusta meid, siis saame ise ka teada, kuidas asjad käimas on..
ly arro   •  
(85.253.122.***)
Mari soovib:

Jõudu Florale !

Hoidke hr. Vassiljevit.🌞🌞🌞

Sisene
Enne kommentaari avaldamist tutvu Soccernet.ee kommentaaride hea tavaga.
TULINE KRAAM
Pikk ette (ja ise järele) | Flora ja Paide on justkui Levadia topeltagendid
EESTLASED VÕÕRSIL
Pika vigastuspausi lõpetanud Mattias Käit: pidin platsile minema nii, et ei jõudnud isegi soojendust teha, aga õnneks kõik oli okei
PIHTAS, PÕHJAS!
Videokohtunik | Levadia teenis ühe rünnakuga kaks penaltit, VAR röövis Kalevilt keskkaitsja
JALKAJUTUD
RISTNURK
Koht
Võistkond
M
V
V
K
VV
P
1.
Tallinna FCI Levadia
9
8
1
0
29:3
25
2.
Nõmme Kalju FC
8
5
2
1
18:9
17
3.
Paide Linnameeskond
9
5
1
3
16:10
16
4.
Tallinna FC Flora
9
3
4
2
17:15
13
5.
Tartu JK Tammeka
8
3
2
3
10:8
11
6.
FC Kuressaare
8
3
1
4
15:21
10
7.
JK Tallinna Kalev
9
2
3
4
11:15
9
8.
Pärnu JK Vaprus
8
2
1
5
9:16
7
9.
JK Narva Trans
8
1
2
5
8:26
5
10.
FC Nõmme United
8
1
1
6
4:14
4
SOCCERNET TV
VIIMASED PILDIGALERIID
PREMIUM LIIGA TABEL
Tallinna FCI Levadia
25
Nõmme Kalju FC
17
Paide Linnameeskond
16
Tallinna FC Flora
13
Tartu JK Tammeka
11
FC Kuressaare
10
JK Tallinna Kalev
9
Pärnu JK Vaprus
7
JK Narva Trans
5
FC Nõmme United
4
OTSEÜLEKANDED

Soccernet.ee selle nädala otseülekanded:

  • K 19.00 Kalev - Flora (Premium liiga)
  • R 19.00 Kalju - Tammeka (Premium liiga)
  • L 12.30 Viimsi - Tabasalu (Esiliiga)
  • L 14.30 United - Kuressaare (Premium liiga)
  • L 17.00 Trans - Vaprus (Premium liiga)
  • L 19.00 Paide - Kalev (Premium liiga)
  • P 19.00 Tabasalu - Tammeka (naiste Meistriliiga)
  • KÕIK näidatud mängud ja kava on siin!

https://www.zone.ee/
SOCCERNETI FOORUM - FÄNNIDE KOHTUMISPAIK!

Räägi kaasa aktuaalsetel jalgpalliteemadel või muudel huvipakkuvatel teemadel! Külasta Soccernet.ee foorumit!

TEAD ROHKEM?

Aita Soccernet.ee kajastust paremaks muuta.

Saada uudisvihje uudised@soccernet.ee!

VÄLISMAA ERILOOD

Soccernet.ee pakub pikemat lugemist ka välismaa jalgpalli huvilistele. Loe järele!